Οι οπαδοί που φορούν μπλουζάκια “Fight Antisemitism” κάθονται δίπλα στην αυλή μετά το tweet του σταρ των Nets, Kyrie Irving

Νέα Υόρκη – Θαυμαστές που φορούσαν πουκάμισα «Fight Antisemitism» κατέλαβαν κάποιες θέσεις στην αυλή στον αγώνα Μπρούκλιν-Ιντιάνα το βράδυ της Δευτέρας, μέρες αφότου ο γκαρντ των Νετς, Κάιρι Ίρβινγκ , δημοσίευσε στο Twitter έναν σύνδεσμο προς μια ταινία που περιλαμβάνει αντιεβραϊκά τροπάρια .

Ο Ίρβινγκ δημοσίευσε τον σύνδεσμο για την ταινία «Εβραίοι στους Νέγρους: Ξυπνήστε τη Μαύρη Αμερική» στο Twitter την Πέμπτη. Η περίληψη στο Amazon αναφέρει ότι η ταινία «αποκαλύπτει την αληθινή ταυτότητα των Παιδιών του Ισραήλ».

Η Rolling Stone λέει ότι η ταινία «βασίζεται σε ένα δηλητηριώδες αντισημιτικό βιβλίο που υποστηρίζει ότι «πολλοί διάσημοι υψηλόβαθμοι Εβραίοι» έχουν «παραδεχτεί» ότι «λατρεύουν τον Σατανά ή τον Εωσφόρο». 

Υπερασπίστηκε την απόφασή του να το κάνει το Σάββατο και στη συνέχεια διέγραψε το tweet την Κυριακή μετά από μια τεράστια κατακραυγή που περιλάμβανε κριτική από τον ιδιοκτήτη των Nets, Joe Tsai και την Anti-Defamation League, μαζί με μια δήλωση από το NBA που καταγγέλλει κάθε μορφή ρητορικής μίσους.

«Νομίζω ότι ο οργανισμός προσπαθεί να κρατήσει αυτή τη στάση ή μπορεί να επικοινωνήσει μέσω αυτού και να προσπαθήσουν να βγουν όλοι σε καλύτερη θέση και με περισσότερη κατανόηση και περισσότερη ενσυναίσθηση για κάθε πλευρά αυτής της συζήτησης και της κατάστασης», είπε ο Nash.

Ο Ίρβινγκ είχε υποστηρίξει στο παρελθόν την ιδέα ότι η Γη είναι επίπεδη, πρόσφατα μοιράστηκε ένα παλιό απόσπασμα από τον συνωμοσιολόγο Άλεξ Τζόουνς και δεν ήταν διαθέσιμος για τους περισσότερους εντός έδρας αγώνες των Νετς την περασμένη σεζόν επειδή αρνήθηκε να εμβολιαστεί κατά του, όπως του επιβλήθηκε. στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Στη συνέχεια, οι Νετς αρνήθηκαν να του δώσουν επέκταση συμβολαίου αυτό το καλοκαίρι, πράγμα που σημαίνει ότι ο Ίρβινγκ θα μπορούσε να είναι στην τελευταία του σεζόν με την ομάδα.

Sharing Is Caring:

Leave a Comment